Tandlæge på Frederiksberg

Hos os får du kompetent behandling i trygge omgivelser.

Velkommen til Frederiksberg Tandlægen
Leder du efter en ny tandlæge på Frederiksberg? Hos os får du kompetent og omsorgsfuld behandling i trygge rammer. Det er vigtigt for os, at du har 100 procent tillid til vores arbejde og føler dig godt tilpas, når du skal til tandlæge.

Hvis du lider af tandlægeskræk, så fortæl os endelig om det. Vores personale har gennemgået efteruddannelse i netop håndtering af tandlægeskræk, så du føler dig i gode hænder. Vi gør altid vores bedste for at dit besøg bliver så rart og trygt som muligt.

Vi tilbyder 10% studierabat på alle frie ydelser mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Tandlægeskift
Man kan frit skifte til en ny tandlæge og du har altid krav på at få din journal og røntgenoptagelser overført til den nye tandlæge. Ønsker du derfor at blive behandlet hos Frederiksberg Tandlægen vil vores tandlæger sørge for, at din tidligere journal rekvireres.

Det første besøg hos Frederiksberg Tandlægen
Ved dit første besøg vil vi meget gerne bruge lidt ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende. Der skal være god tid til, at vi sammen kan snakke om dine forventninger og behov. At gå til tandlæge er for mange også et spørgsmål om tillid, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og i gode hænder, når du er patient på vores klinik.

Medbringe venligst et gyldigt sygesikringsbevis, samt eventuelle medicinskema og medicinkort. Journal og røntgenbilleder kan vi få fra din tidligere tandlæge.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Venlig hilsen

Iben Nue Sønderstrup
Tandlæge og klinikejer.

Ring og bestil en tid med det samme på 38109601

Du kan også vælge at udfyld nedenstående. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.